Tullat

Përshkrimi

Përshkrimi

Tullat është një kompani me qendër në qytetin e Mitrovicës, në Kosovë dhe me përfaqësi në Tetovë dhe Tiranë. Tullat ka ekskluzivitetin e shitjes për Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedoninë, të produkteve të dy prej prodhuesve më të mëdhenj e më të rëndësishëm të tullave në Evropë, Vandersanden dhe Roben.
Gjithashtu tullat ka ekskluzivitetin e shitjes për produktet e kompanisë CroStone nga Kroacia, prodhues i gurëve dekorativë dhe Wodewa nga Gjermania, prodhues i pllakave dekorative prej druri.
Tullat ofron tulla të cilësisë më të lartë në treg tashmë prej 2 vitesh duke përmbushur me korrektësinë më të madhe kërkesat e klientëve të saj.
Në sallat e ekspozitave tona ju mund të shihni më konkretisht se çfarë ju nevojitet për fasadën tuaj. Atje do të gjeni modele nga më të ndryshmet, qoftë në formë elementesh të veçantë, qoftë të lidhura në bllok.
Bashkëpunëtorët tanë do t’ju ndihmojnë që të bëni zgjidhjen e duhur të materialeve dhe ngjyrave, si dhe të shikoni me sytë tuaj rezultatin e aplikimit të tullave në objekt nëpërmjet përpunimit dixhital të fotografive.
Përkushtimi dhe serioziteti ndaj punës ka bërë që klientët tanë të mbeten shumë të kënaqur prej shërbimeve dhe produkteve tona.

Studiot më të famshme të arkitekturës kanë zgjedhur tullën për klientët e tyre. Bëhuni edhe ju pjesë e tyre!

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Tullat
Merr drejtimet

Contact

Tullat
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Tullat
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Tullat
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar