Rings Restaurant

Përshkrimi

Përshkrimi

Restaurantet përmbushin një sërë rolesh në shoqërin tonë. Për shumë udhëtarë, vizitorë dhe njëherit klient vendor, një tryezë e shtruar në restaurant është si një shtëpi larg nga shtëpia.
Zingjiri i restauranteve ‘ Rings’ shënuan një erë të re në skenën gastronomike të Prishtinës në dhjetë vitet e fundit.
Rings-i i parë u hap në Mars të vitit 2002 në lokalin që ndodhej përballë Hotelit Grand. Kjo u bë e mundur vetëm me vizionin e qartë të pronarit Ilir Maqani dhe konceptin e tij ultra moderne të Coffee Bars dhe Restaurantet.
Emri’ Rings’ u zgjodh nga inspirimi i dizajnimit të lokalit me “Rrathët” të vendosura në pjesët më vizibile të lokalit.
Suksesi i Ringsit të parë shënoi një jehonë të madhe dhe kështu që pas një periudhe të shkurtër u hapen edhe Rings të tjerë në pjesët më të frekuentuara të Prishtinës . Sot numri i Rings restauranteve numëron gjithsejt gjashtë.

Rings 02 -Përballë Shërbimit Policor të Kosovës u hapë në vitin 2004, i cili e vazhdon idenë e konceptit të njejtë duke ofruar pothuajse të njejtin dizajn dhe koncept gastronomik, me madhësi mbi 280 m2.

Rings 03 – Përballë Ambasadës Zvicrane u hapë në vitin 2006.

Rings 04 – Te Santeja u hape ne vitin 2007.

Rings 05 –  Batisttino, Grand Store u hapë në vitin 2013, me madhësi 120 m2 dhe dizajn te jashtezakonshem, ku tani klintet tanë do të keni rastin të shijojnë specialitete nga më të ndryshme të kafes Batisttino.

Rings 06 – K III, Grand Store u hapë në vitin 2013, me madhësi 520m2,unik, elegant dhe me një komoditet të jashtëzakonshëm, ku klientët do të kenë mundësine që ti shijojnë specialitet tona nga mënyja e pasur.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Rings Restaurant
Merr drejtimet

Contact

Rings Restaurant
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Rings Restaurant
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Rings Restaurant
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar