Restaurant Metropoli

Përshkrimi

Përshkrimi

Restauranti Metropoli ofron mikpritje, ushqim me shije, shërbim të mirë dhe shumë profesional. Ne kemi përvojë të lartë në përgatitjen dhe servimin e ushqimit.

Nëse ju pëlqen fryma dhe mënyra e jetës mesdhetare atëherë do ju pëlqejë koncepti i restaurant Metropoli e cila prezanton një bashkim të përvojës dhe kreativitetit dhe pregatitjes së shpejtë, e cila rezulton me kënaqësinë e relaksimit në ushqim.

Përcaktimi i konceptit ” freskët dhe rastësor ” është një afrim i ri me organizimin e restaurantit Metropol është një koncept inovativ për pregatitjen e ushqimit sipas parimit “pregatitja pas porosisë” .

Koncepti i restaurant Metropolit prezanton një koncept të shpejtë të relaksuar dhe ky koncept tejkalon kufijtë e një parimi klasik në shërbimet e restaurantit .

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Restaurant Metropoli
Merr drejtimet

Contact

Restaurant Metropoli
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Restaurant Metropoli
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Restaurant Metropoli
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar