Mobileria Doni

Përshkrimi

Përshkrimi

Mobileria Doni është biznes familiar dhe udheheqet nga presidenti dhe CEO, Faruk Beqiri, dhe babai i tij Riza Beqiri i cili është kryetar dhe themelues i Mobileria Doni. Pasioni i tyre dhe udhëheqja janë në zemër të suksesit të organizatës.

Pse njerëzit blejnë më shumë Mobileria Doni se çdo markë tjetër e mobiljeve të vetme?

Sepse në Mobileria Doni, ne e dimë se ajo merr më shumë se vetëm aftësinë për të bërë mobilje të mirë për t’u bërë numer 1 markë per shitjen e mobiljeve në Kosovë. Mobileria Doni, është prodhuesi më i madhë i mobiljeve në Kosovë.
Themeluar në vitin 1969, Doni ofron një prej asortimenteve të gjera të industrisë së produktit për të partnerëve të shitjes me pakicë dhe shumicë në 12 vende te Evropes. Nga dizajni, nëpërmjet përmbushjes, Mobileria Doni vazhdimisht përpiqet për të siguruar juve, konsumatori ynë, me zgjedhjen më të mirë të vlerave, dhe të shërbimit në industrinë e mobiljeve.
Duart tona – kjo është ajo që ne përdorim, dhe kjo është ajo ku ne ofërojmë ”

Mobiljet tona nuk janë të projektuar, kryesisht, rreth metodave të prodhimit dhe proceset megjithatë, ajo është projektuar për të duruar dhe të apelojë dhe në qoftë se përfshin duke përdorur një teknikë të komplikuar të prodhimit për të arritur qëllimin tonë atëherë ne të trajtuar atë me entuziazëm dhe kompetencës.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Mobileria Doni
Merr drejtimet

Contact

Mobileria Doni
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Mobileria Doni
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Mobileria Doni
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar