MOB IN

Përshkrimi

Përshkrimi

Shtëpia e mobileve MOB IN është një kompani, që operon në tërë tregun e Kosovës.

Me një rrjetë të gjerë të pikave shitëse dhe me një llojshmëri të gjerë të produkteve kualitative, MOB IN për klientët ofron zgjedhje të shumta për mobilimin e shtëpive, zyrave, kuzhinave, kopshteve, si dhe orendi për sektorin e hoteleve, restoranteve dhe kafeneve (HORECA).

Në programet e produkteve të MOB IN-it, mund të gjeni rreth 70 modele të dhomave të gjumit, rreth 80 modele të dhomave të ditës lëkurë dhe shtof, rreth 70 vitrina dhe komoda për televizion, rreth 25 modele të dhomave për fëmijë, rreth 60 modele te kuzhinave, rreth 79 modele te tryezave, përzgjedhje e madhe e inventarit për zyre, mbi 200 modele te perdeve, design dhe madhësive të ndryshme të tepihëve, enë, si dhe orendi të tjera shtëpiake sipas kërkesave te klientëve.

We are Simply the Best in Town !

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

MOB IN
Merr drejtimet

Contact

MOB IN
  • By MOB IN Beqiri
  • Phone: +381 38 535 018
  • Email: zanabeqiri0@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

MOB IN
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

MOB IN
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar