Kolegji “Rezonanca”

Përshkrimi

Përshkrimi

Një një periudhë prej vetëm pesë vitesh veprimtarie institucioni ynë po dëshmohet si qendër e rëndësishme e arsimimit mjekësor në Kosovë. Aktivitetet në këtë Institucion përfshijnë aktivitetet arsimore në nivelin e profesioneve mjekësore, si në: lëmin e mjekësisë, stomatologjisë, farmacisë, fizioterapisë dhe radiologjisë diagnostike. Jemi krenar për faktin se zbatojmë programe mjekësoretë reformuara dhe të përshtatura nevojave të kujdesit mjekësor dhe zhvillimit më të mirë profesional. Programet që implementojmë përmbajnë bërthamën e disiplinave themelore, me komponentë të zhvillimit personal dhe profesional, me qëllim të ngritjes së aftësive të caktuara, siç janë komunikimi dhe metodat shkencore. Kualifikimi profesional në lëmin mjekësor paraqet dëshminë e drejtpërdrejtë për kompletimin me sukses të planprogramit të studimeve që i kualifikon ata për shfrytëzimin e thirrjes profesionale dhe të praktikimit në mënyrë të pavarur të profesionit mjekësor adekuat. Si institucion privat i arsimit të lartë dëshirojmë që me kompetencë të konfirmojmë se studentët e diplomuar janë të aftë për të ushtruar veprimtarinë sipas standardeve më të larta të praktikës profesioale mjekësore të aprovuar në nivel nacional dhe internacional.

Kontakti

Kontakti

Informacione shtesë

Informacione shtesë
  • Hënë08:00 - 20:00
  • Martë08:00 - 20:00
  • Mërkurë08:00 - 20:00
  • Enjte08:00 - 20:00
  • Premte08:00 - 20:00
  • Shtunë08:00 - 20:00

Lokacion

Kolegji “Rezonanca”
Merr drejtimet

Contact

Kolegji “Rezonanca”
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Kolegji “Rezonanca”
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Kolegji “Rezonanca”
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar