Kolegji AAB

Përshkrimi

Përshkrimi

Kolegji AAB është institucioni i parë jopublik i arsimit të lartë në Kosovë i cili është themeluar menjëherë pas luftës në Kosovë, pas krijimit të rrethanave të reja ekonomike-sociale e kulturore kur u krijuan kushte dhe rrethana për jetë normale të qytetarëve të Kosovës, duke thyer kështu kushtet e një monopoli të gjatë që kishte në fushën e arsimit në vendin tonë.

Në fillimet e tij institucioni ynë ofroi programe studimore nga fusha e Artit dhe Komunikimit Masiv duke u zgjeruar vazhdimisht me programe studimore në fushat e tjera dhe në këtë mënyrë duke u shndërruar në qendër relevante akademike në vend dhe rajon si dhe për të shërbyer si institucin model i arsimi të lartë jo vetëm në Kosovë por edhe në rajon. Si institucion jopublik Kolegji AAB ofroi shembull të mirëfilltë të promovimit të autonomisë institucionale dhe lirisë akademike në mësimdhënie dhe kërkim shkencor brenda institucionit.
AAB është investimi më i madh, në Kosovë, në fushën e arsimit. Në kampusin universitar në Prishtinë gjenden 4 objekte më dedikim të ushtrimit të veprimtarisë arsimore të pajisura me ambiente moderne për mësimnxënje kreative dhe me teknologji bashkëkohore. Në kuadër te këtij kampusi, krahas qendrës rekreative sportive që posedon pishinën, fushat e futbollit, volejbollit, tenisit etj., është edhe palestra sportive e cila mundëson zhvillimin e jetës sociale-sportive të studentëve të kolegjit.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Kolegji AAB
Merr drejtimet

Contact

Kolegji AAB
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Kolegji AAB
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Kolegji AAB
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar