KERASAN

Përshkrimi

Përshkrimi

Veprimtaria jonë me lëminë e sanitarisë ka filluar qysh në vitin 1994. Të gjitha aktivitetet tona janë realizuar nën emrin SIGMA.Në vitin 1999 me kapacitete të shtuara dhe me një staf më të madh kemi vazhduar aktivitetin tonë me emrin e ri, KERASAN, që qëndron për keramikë dhe sanitari.
Jemi munduar që të ofrojmë prodktet e nivelit më të lartë prandaj edhe kemi lidhur marrëveshje me top brendet botërore në këtë lëmi, si: Hansgrohe, Porcelanosa Grupo, Duravit edhe të tjera produkte te dizejnuara nga dizejnator me renome botërore. Përveç funksionalitetit të nivelit suprem, këto produkte janë edhe produkte racionale dhe estetike. Produktet e ekspozuara në sallonin tonë flasin vetë për kualitetin e tyre.

Jeni të mirëseardhur tek ne nëse jeni entuziast të kualitetit më të lartë në keramikë dhe sanitari.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

KERASAN
Merr drejtimet

Contact

KERASAN
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

KERASAN
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

KERASAN
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar