Install Engineering

Përshkrimi

Përshkrimi

Install Engineering është kompani që ofron produkte cilësore për sistemin e ngrohjes qëndrore, sistemin e ujësjellësit, sistemin e klimatizimit dhe ventilimit.
Install Engineering u formua në gusht të vitit 1999 si një ortakëri. Në fillim të operimit ishte vetëm si një dyqan tregtar ndërsa në vitin 2004 kompania u zgjerua dhe ndryshoi profilin e saj,nga dyqani tregtar filloi të ofroj edhe shërbime për instalimin e sistemit të ngrohjes qëndrore, sistemit të ujit, sistemit të ventilimit dhe klimatizimit.
Struktura organizative e kompanisë është e përbërë nga 19 punonjës të kualifikuar.

Install Engineering momentalisht ka tri pika të shitjes:

 • Dyqani në Prishtinë – Dardani tek Kroi i Bardhë Nr.12
 • Dyqani në Fushë Kosovë – Rruga Nena Terezë PN
 • Depo në Zonën Industriale Lipjan – Në kilometrin e 10 të magjistrales Prishtinë-Shkup

Pse Install Engineering? Sepse ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë, që janë të importuara nga firma të mirënjohura të Unionit Europian, dhe çmimet janë mjaft të arsyeshme për cilësinë që ne ofrojmë.
Install Engineering mbulon pjesën më të madhe të tregut të Kosovës dhe është përfaqësues ekskluziv i firmave të njohura europiane.
Ne jemi përfaqësues ekskluziv të: Tiemme, Caleffi, Willo, Drazice, Frabo,Cewal, Global, Ecoflam, Rim, Tis, Aerogrami, Kaffes, Thermostahl,Varem, Fintherm Praha, Thermal Trend, Izoterm Plama, dhe Brass Form.

Kontakti

Kontakti

Informacione shtesë

Informacione shtesë
 • Hënë09:00 - 17:00
 • Martë09:00 - 17:00
 • Mërkurë09:00 - 17:00
 • Enjte09:00 - 17:00
 • Premte09:00 - 17:00
 • Shtunë09:00 - 17:00
 • Diel09:00 - 17:00

Lokacion

Install Engineering
Merr drejtimet

Contact

Install Engineering
 • By guida
 • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Install Engineering
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Install Engineering
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar