Ideal Kamina

Përshkrimi

Përshkrimi

Tek Ideal Kamina mund të gjeni shumë modele të kaminave me nxemje qendrore, pa nxemje qendrore, po ashtu mund të gjeni edhe kamina të kompletuar që janë të importuar nga Italia. Kanë garancion 10 vite!
Ndodhemi në Magjistralen Prishtinë – Ferizaj

Ideal Kamina ju ofron oxhakun qe keni ëndërruar me cilësi të cilën ju garanton experiencë shumë vjeçare që nga viti 2003. Ideal Kamina është përfaqësues i autorizuar i brendeve botërore të kaminave & stufave për ngrohje…

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Ideal Kamina
Merr drejtimet

Contact

Ideal Kamina
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Ideal Kamina
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Ideal Kamina
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar