Hoxha Invest Group

Përshkrimi

Përshkrimi

Ndërmarrja Ndërtimore Prodhuese “HOXHA” është e themeluar ne mars te vitit 2000 si biznes individual me pronar z.Bajram Hoxha,dhe si veprimtari kryesore ka ndërtimtarin e lartë dhe të ulët.

N.N.P ”HOXHA” që nga themelimi gjer në vitin 2005 ka punuar kryesishtë me organizata te huaja që kanë vepruar në Kosovë, dhe me projekte qeveritare,kurse nga viti 2005 ka filluar me ndërtimin e objekteve banesoro-afariste dhe ka përfunduar me projektin e parë investiv me sukses ne lagjen B.Diellit rr.Enver Maloku Prishtinë,
N.N.P ”HOXHA” tani më është e profilizuar dhe e përcaktuar vetëm në ndërtimtarin e lartë dhe atë kryesishtë në investimet vetanake,në ndërtimin e objekteve të tilla me karkter social dhe afaristë.

Me punën e këtyre ekipeve dhe përgatitjen e tyre të vazhdueshme të të dy sektorëve N.N.P ”HOXHA” ka arritur të kualifikohet në mesin e TOP NDËRMARRJVE 2009 (ku ka fituar edhe qmimin) ndërmarrjeve më të suksesëshme në Kosovë në lëmin e ndërtimtaris, andaj me kënaqësin më të madhe dhe përgjegjësin më të lartë në emër të N.N.P ”HOXHA” do ju bëja ftesë të bleni produktet dhe shërbimet tona duke ju garantuar kualitet të lartë,rehati ,qetësi dhe miqësi me produktet dhe shërbimet tona.

Ne ju garantojmë që nuk do të zhgënjeheni në asnjë moment!

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Hoxha Invest Group
Merr drejtimet

Contact

Hoxha Invest Group
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Hoxha Invest Group
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Hoxha Invest Group
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar