Hotel – Restaurant La Corte

Përshkrimi

Përshkrimi

Gjithmonë qetësia kualiteti shërbimi dhe respekti kanë qenë pjesë e harmonisë njerëzore,prandaj me shumë respekt dhe kënaqësi Hotel Restaurant La Corte gjithmonë në shërbimin tuaj ju ofron qetësinë e dhomave të hotelit të saj , kualitetin e ushqimit, shërbimit të shpejt dhe respektin që gjithmonë të jeni pjesë e familjes La Corte.

Hotel Restaurant La Corte
Ju ofron 7 dhoma të pajisura me klimatizim me wireless TV me një komoditet të rahatshëm me çmime të arsyeshme.
Caffe Bari dhe Restauranti i cili ju ofron meny Italiane dhe Europiane dhe në çdo çast ushqim të freskët.
Sallë Konferencash për 200 persona.
Dhe poashtu sallën për kokteje dhe prezantime të ndryshme dhe sallën e vogel e cila mundet të rezervohet për kokteje të vogla private.

Për qetësi rehati dhe ushqim të cilësisë së lart është vetem një vend. Hotel Restaurant La Corte.
Brenga juaj është obligimi jonë!

 

 

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Hotel – Restaurant La Corte
Merr drejtimet

Contact

Hotel – Restaurant La Corte
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Hotel – Restaurant La Corte
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Hotel – Restaurant La Corte
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar