Hotel Amazona

  • 10616144_738580536221264_7400639637094526727_n
  • 10592800_702929289786389_2997196262136190021_n
  • 1898011_721981227881195_5001662279615398492_n
  • 1468755_560823987330254_872074111_n
  • 1453513_560792644000055_2109059179_n
  • 1451428_560837303995589_1930056515_n
  • 1426368_560824023996917_123484069_n
  • 1379628_560824060663580_1689755268_n

Përshkrimi

Përshkrimi

Një mikpritje e ngrohtë ju pret tek Hotel Amazona, i cili gjendet ne kilometrin e 8-të (Prishtinë – Mitrovicë).Madhështia e bukurisë natyrore, është kombinuar me arkitekturën e ambientit që të duket vërtet si një Amazonë. Mikpritja reflekton me shërbim të kujdesshëm, profesional e të shpejtë që është edhe shprehje e traditës së Hotel AMAZONA, i gjithë këtij biznesi hotelier dhe i stafit i cili që vërehet që në kontaktin e parë. I kemi dhënë vetes për detyrë, që mikpritja jonë të jetë mbresëlënëse me një akomodim, vizitë ose qëndrim që nuk harrohet kurrë. Po, detyrë e jona është që të ju okupojmë zemrat, pritjet, shijet, preferencat, kërkesat e nevojat e veçanta…për shërbim të specializuar. Këtë e bëjmë që nga kontakti ynë i parë. Miqësia jonë vijon me pijet e relaksit dhe të freskimit. Nëse e dimë se hoteleria e Kosovës është e dalluar në Evropë për cilësinë, shijen dhe llojllojshmërinë e përgatitjes dhe shërbimit të kafeve (edhe të kafeve italiane edhe të atyre vendore / turke ) keni të drejtë të prisni shijen dhe shërbimin e nivelit Evropian.
Kapacitetet e Hotel AMAZONA:
Restauranti brenda objektit ka kapacitet për 500 persona, restauranti në kopsht ka kapacitet për mbi 800 persona, salla e seminareve, ajo e konferencave si dhe e work shopeve…si në mënyrë kualitative dhe kuantitative i kënaqin pritjet, kërkesat, nevojat dhe shijet e mysafirëve tradicionalisht dhe emotivisht të lidhur me Hotel AMAZONA.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Hotel Amazona
Merr drejtimet

Contact

Hotel Amazona
udPKHX2
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Hotel Amazona
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Hotel Amazona
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar