HOLLTECH

 • timthumb (3)
 • timthumb
 • timthumb (2)
 • timthumb (1)

Përshkrimi

Përshkrimi

HOLLTECH vepron që nga viti 1998, ne jemi një kompani me shpejtësi në rritje, të specializuar në prodhimin e dyerve të hapura dhe lëvizëse, rrotulluese dhe sektoriale, të teknologjisë së re.

Ne kemi instaluar produktet tona në vende të ndryshme, si: Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Mali i Zi.

HOLLTECH ofron produkte te ndryshme si:

 • Dyer industriale
 • Dyer banimi
 • Cilindër hapës për dyer
 • Motor për hapje në krahë
 • Motor për porta rrëshqitëse
 • Hapës për dyer garazhash
 • Porta penguese

Me përvojë më shumë se 10 vjet, ne jemi furnizues i besueshëm me cilësinë e produktit më të mirë dhe të çmimit të drejtë!

Ne jemi të gatshëm për të qenë partneri juaj më i mirë!

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

HOLLTECH
Merr drejtimet

Contact

HOLLTECH
 • By guida
 • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

HOLLTECH
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

HOLLTECH
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar