HITI Kamina

Përshkrimi

Përshkrimi

Në kompaninë tonë HITI mund të zgjedhni zjarrin nga druri apo peleti, mund të zgjedhni kursimin duke kanalizuar ajrin e ngrohtë në të gjithë shtëpinë apo mund të lidhni stufën apo kamin me sistem të ngrohjes qendrore (radiatore).  Poashtu mund të zgjedhni edhe veshjen (dekorimin) e kaminit prej stilit klasik deri te ato me moderne, ofrojmë një gamë të gjerë të veshjeve (dekorimeve) të kaminave.

Granit, Mermer, Metal, Dru, Xham janë disa materiale që i ofrojmë për ti realizuar veshjet (dekorimet) e kaminave, kurse në mbrendësi të kaminave është konstruktuar një teknologji e funksionimit e avancuar që garanton paraqitje të larta dhe konsum minimal.Profesionalisht në gjendje të ju udhëzojme dhe këshillojme mundësinë më të mirë, dhe më funksionale me nevojat tuaja.  Këtë e dëshmon përvoja shumë vjeqare e jonë dhe e ekipit tonë të trajnuar jashtë vendit.

Zgjedhni stilin tuaj të jetës, zgjedhni stufën, kaminin, veshjen (dekorimin).
Zgjedhni HITI KAMINA.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

HITI Kamina
Merr drejtimet

Contact

HITI Kamina
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

HITI Kamina
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

HITI Kamina
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar