Gorenje Department Store

Përshkrimi

Përshkrimi

G.Niti Tiki Company është e pranishme në tregun e Kosovës me katër qendra tregtare të mëdha dhe 60 dyqane të vogla në të gjithë vendin.

Qendra e parë është e vendosur në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë. Kjo është një qendër atraktive me një ndërtesë moderne dhe bashkëkohore. Ajo posedon një hapësirë prej 4200 m2 për aktivitetet e veta të shitjes me pakicë, si dhe një 3200 m2 të magazinës, ku mbi 15.000 produkte të pajisjeve shtëpiake mund të magazinohen. Brendet që operojnë në këtë qendër tregtare janë: Gorenje – paisje shtëpiake, Prity – kamina, Ovs Industry – tekstil Italian, Reno – këpucë gjermane, Bizzotto – pajisje shtëpiake italiane , Hotel dhe Restaurant, dhe Rainbow Cafe.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Gorenje Department Store
Merr drejtimet

Contact

Gorenje Department Store
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Gorenje Department Store
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Gorenje Department Store
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar