GOGAJ AG

 • 10390335_605084406266364_3621847089059992560_n
 • LAMINAT
 • 603073_492095784231894_720960591_n
 • 1743636_681320088642795_415187789759428330_n
 • 1510895_681319405309530_4449017428251336379_n
 • 545980_495201263921346_1354864068_n
 • 538002_495172257257580_1659385728_n
 • 529502_495187937256012_1656431236_n
 • 734217_522915951149877_231094461_n

Përshkrimi

Përshkrimi

Kompania GOGAJ AG u themelua me 1991 nga z. Isuf Cacaj, si një biznesmen shumë i ri, por me vizion të qartë për të ardhmen e biznesit te tij.

Në fillim kompania u përqendrua më shumë në shitjen me shumicë të pijeve joalkoholike dhe alkoholike, këtë veprimtari e vazhdojë deri në vitin 1998, ku u ndërpre veprimtaria e biznesit për shkak të gjendjes së luftës.
Duke e parë nevojën e madhe që Kosova e shkatërruar nga lufta të rindertohet. gjithashtu duke i marrë parasyshë kërkesat e medha të tregut në lëmin e ndertimtarisë, kompania jonë u përqendrua në importin dhe shitjen e artikujve të ndryshem, duke e rritë gamen dhe asortimanit në menyrë të vazhdueshme në tregun e kosovës nga tregu europian.

Tani kjo kompani është elite në terë tregun e kosovës dhe ka me shumë se 85 të punësuar të rregullt dhe një numër të konsiderushem të punësuarëve të tjerë sezonal.
Vizioni i kësaj kompanie kosovare është: me shpejtësi dhe saktësi, me produkte cilësore dhe çmime të lira, të jetë çdo herë në sherbim të konsumatorit.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

GOGAJ AG
Merr drejtimet

Contact

GOGAJ AG
 • By guida
 • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

GOGAJ AG
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

GOGAJ AG
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar