Fortesa Home

Përshkrimi

Përshkrimi

Fortesa Home ofron produkte për banjo, sanitari për shtëpi në Kosovë.

Fortesa ka themeluar edhe një sallon të shitjes me hapësirë 1400 m2 në Prizren krahas atij në Prishtinë dhe ka në arsenalin e saj një numër mbresëlënës të produkteve shumë kualitative dhe moderne për sanitari, banjo dhe shtëpi. Tani ajo ka 70 punëtorë. Marrëdhëniet biznesore me brende shumë të njohura botërore si Versave, Bisazza, Grohe, Valentino e shumë të tjerë po forcohen vazhdimisht në mënyrë që sjellja e produkteve të reja në Kosovë të vazhdojë parreshtur. Tanimë, emri i Fortesës është i njohur edhe jashtë kufinjëve të Kosovës me blerës të kënaqur të cilët vijnë nga Gjermania, Zvicra, Shqipëria e Maqedonia.

Plot dy dekada pas lindjes së kompanisë, tregu i produkteve të banjos, sanitarisë e shtëpisë vazhdon ta ketë vetëm një emër në Kosovë. I ndërtuar me punë të palodhshme, me sallonet e shitjes ndër më modernet në Kosovë, iniciativën për të qenë prijës i tregut dhe me zgjedhjen e pashoq produkteve, ky emër është tanimë i dëshmuar dhe besuar në Kosovë dhe quhet Fortesa.

Llojet e produkteve nga brende të dëshmuara botërore të cilat ofrohen në Fortesa janë:

 • Pllaka të qeramikës dhe porcelanit
 • Pjesë dekorative për pllaka të qeramikës
 • Vaska me hidromasazh
 • Sauna
 • Pllaka për fasadë
 • Ngjitës dhe fugë
 • Kabina dushi me masazhë
 • Dollapë
 • Rubineta
 • Radiatorë
 • Laminat
 • Materiale hidrosanitar

Krahas ofrimit të zgjedhjes së pashoq të produkteve për banjo, sanitari dhe shtëpi në Kosovë, Fortesa kujdeset për të gjithë konsumatorët e saj duke ofruar shërbimet në vijim:

 • Transport i produkteve të blera brenda falas tërë territorit të
  Kosovës.
 • Mundësi blerjeje me kredi në bashkëpunim me Pro Credit
  Bank dhe Raiffeisen Bank.
 • Shërbime për kënaqësinë e klientëve si kthim të mallit, ndërrim të porosisë apo çkado që e bën blerjen më të kënaqshme.
 • Mundësi blerjeje me kredi në bashkëpunim me Pro Credit
  Bank dhe Raiffeisen Bank.
 • Shërbime për kënaqësinë e klientëve si kthim të mallit, ndërrim të porosisë apo çkado që e bën blerjen më të kënaqshme.

Fortesa. Dy dekada, një emër!

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Fortesa Home
Merr drejtimet

Contact

Fortesa Home
 • By guida
 • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Fortesa Home
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Fortesa Home
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar