Fitness Gym Prishtina

Përshkrimi

Përshkrimi

Klubi i bodibildingut dhe fitnesit “PRISHTINA” në Prishtinë u themelua në Shkurt të vitit 1987.

Themelues i këtij klubi është Idriz Humolli nga Prishtina, njëherit edhe themelues i Bodibildingut në Kosovë, Kampion i shtatëfishtë i Kosovës në bodibilding, autor i dy librave të botuara nga fusha e bodibildingut dhe fitnesit si dhe autor i shumë shkrimeve të botuara në gazetën “Kosova Sport” dhe gazeta tjera.

Nga themelimi e deri më tani në këtë klub kanë ushtruar mbi 38.000 kandidat prej tyre edhe shumë fytyra eminente të strukturave të ndryshme, si artistë, gazetarë, doktorë, politikanë, profesorë, modele, sportistë të degëve të ndryshme etj.

Në këtë klub tani ushtrojnë edhe ekipi i basketbollit “Sigal Prishtina”, klubi i futbollit “Prishtina”, klubi i volejbollit, hendbollit si dhe shumë anëtarë të klubeve tjera të sporteve luftarake (boks, karate, mundje etj).

Klubi aktivitetin e tij e zhvillon në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, në një hapësirë të madhe të pajisur me mjete më të sofistikuara dhe më të adaptueshme për të gjitha moshat dhe gjinitë.

Klubi posedon programe speciale për fitnes vetëm për anëtarët e tij, veçmas për femra e veçmas për meshkuj.

Klubi gjithashtu posedon sauna , dhomën për masazh dhe trajtime të lëndimeve sportive.

Kontakti

Kontakti

Informacione shtesë

Informacione shtesë
  • Hënë07:00 - 23:00
  • Martë07:00 - 23:00
  • Mërkurë07:00 - 23:00
  • Enjte07:00 - 23:00
  • Premte07:00 - 23:00
  • Shtunë07:00 - 23:00
  • Diel07:00 - 23:00

Lokacion

Fitness Gym Prishtina
Merr drejtimet

Contact

Fitness Gym Prishtina
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Fitness Gym Prishtina
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Fitness Gym Prishtina
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar