Emona CITY

Përshkrimi

Përshkrimi

EMONA – Shoqëri  me përgjegjësi  të kufizuar, me seli në Vushtrri. Është themeluar në vitin 1989 nga Z.Myrtez Mikullovci i cili njëherit edhe trasoi rrugën e zhvillimit të kompanisë. Tani në pronësi të trashëgimtarëve ambicioz dhe të përkushtuar, në radhët e veta numëron rreth 350 punëtorë të profileve të ndryshme. Ka të punësuar një staf të nivelit të lartë profesional, në mesin e të cilëve janë edhe drejtorët dhe menaxherët të cilët organizojnë dhe menaxhojnë punën dhe afarizmin e kësaj kompanie.

Me një qasje të tillë profesionale të stafit, perspektiva dhe gjasat për rritje e zgjërim të mëtutjeshëm të kompanisë sa vijnë e shtohen, kështu që është përpiluar edhe programi zhvillimor për periudha tëcaktuara kohore. Krahas distribucionit, vemendje e vaçant i kushtohet edhe zhvillimit të tregut tradicional dhe atij modern. Në planin afatgjatë është paraparë edhe krijimi zinxhirit të marketeve nëpër qendrat e Kosovë dhe që nga viti 2011 e deri më sot janë hapur shtatë (7) markete me sipërfaqe të ndryshme – prej 500 deri në 3.500 m2 të cilët afarojnë me emrin “Emona City”.

Përndryshe, “Emona” sh.p.k. në mesin e aseteve të veta ka edhe Depon Qendrore me sipërfaqe mbi 4.000 m2.
Gjendemi në Vushtrri, Mitrovicë, Prishtinë dhe në Skenderaj.

EmonaBrand shpërblehet me çmimin “superbrands” 2011/12 falë përkushtimit të madh që ka dëshmuar gjat vitëve.
Sot Emona ka një treg të çajit Cejlon të kualitetit më të mirë në Republikën e Kosovës dhe më gjerë.

Lirë dhe afër – Emona CITY!

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Emona CITY
Merr drejtimet

Contact

Emona CITY
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Emona CITY
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Emona CITY
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar