Emerald Hotel

Përshkrimi

Përshkrimi

Emerald Hotel është më shumë se vetëm Hotel, me resortin e vet që përfshin objekte dhe salla të takimeve të cilat mund të shfrytëzohen për kuvende, ekspozita, konferenca dhe ahengje.
Objektet e tij janë pa konkurrencë në Prishtinë dhe Kosovë dhe janë të dizajnuara për të ofruar kënaqësi dhe relaksim për mysafirët. Hoteli Emerald mirëpret mysafirët në një parajsë të stilit të civilizuar
Duke qenë vetëm 10 minuta nga qendra e qytetit dhe 20 minuta nga aeroporti, Hotel Emerald është vend ideal për biznes ose për kalimin e kohës së lirë.

Veçoritë dhe pajisjet e dhomave të mysafirëve
Hoteli ka 72 dhoma për mysafirë që ofrojnë pamje panoramike si dhe vendosje të rehatshme në dhomat luksoze.

Llojet e dhomave janë:

    • Dhoma standarde
    • Suita Juniore
    • Një Suitë Ekzekutive madhështore

Për kënaqësinë tuaj, të gjitha dhomat e mysafirëve e kanë edhe rrjetin e internetit Wi-Fi, dritare të cilat mund të hapen për ajrosje, kondicioner, shërbimin ditor të rregullimit të dhomës, shërbimin 24 orësh në dhomë, shërbimin ditor të lavanderisë, mini barin dhe televizorin LCD, i cili përmban 70 kanale televizive të ndryshme. Vendosja në dhomë përfshin edhe anëtarësimin në Emerald Sport Club.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Emerald Hotel
Merr drejtimet

Contact

Emerald Hotel
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Emerald Hotel
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Emerald Hotel
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar