Diambe Market

Përshkrimi

Përshkrimi

DIAMBE është nismetar i konceptit Hard Discount në Kosovë të filluar me hapjen e marketit të parë në muajin Tetor të vitit 2012, deri më tani janë hapur 6 markete në Prishtinë dhe përreth, me plane për zgjerim jo vetëm në Prishtinë por edhe në Qytete tjera te Kosovës.

Synim kryesor i Diambe Market është të ofroj në treg produkte me çmim me të ulta të mundëshëm dhe njekohëshisht me kualitet më të lartë. Këtë e arijmë falë filozofis dhe konceptit te veçant të funksionimit.
Këtë e arijmë falë filozofisë dhe konceptit të veçantë të funksionimit.
Ne marketet tona ofrojmë numër te kufizuar të produkteve diku rreth 1000 produkte tërësisht.
Perveç produkteve të njohura nga prodhues të medhenjë botëror, poashtu ofrojmë një numër të madh të produkteve me markën tonë “Private Label” ose produkte te importuara per tu shitur vetëm në marketet e DIAMBE.

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Diambe Market
Merr drejtimet

Contact

Diambe Market
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Diambe Market
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Diambe Market
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar