Ciao Berto

Përshkrimi

Përshkrimi

Ndërrmarrja Ciao Berto merret me dizajnimin, projektimin dhe prodhimin e paisjeve dhe elementeve të hoteleve, apartamenteve, ambienteve të punës dhe kopshteve për fëmijë.
Cia Berto mundohet që gjithnjë të ofrojë zgjidhje më të mira dhe më të reja të prodhimeve, shërbimeve dhe mallrave, në mënyrë që ambientet tuaja të jenë sa më funksionale, unike, estetike dhe moderne.

Objektivi ynë është që të ju ofrojmë klientëve tanë korrektësi dhe cilësi të lartë të mallrave, prodhimeve dhe shërbimeve. Realizimi i kërkesave dhe aritja e suksesit janë të garantuara falë teknologjisë se lartë me të cilën punojmë. Bazuar në marrëveshjet tona me bankat serioze në Kosovë, ne ofrojmë paketa lehtësuese, blerje edhe për ata që kanë nevojë të shtrijnë periudhën e pagesës deri në 36 muaj duke përdorur kredinë konsumatori me 0% kamat. Sekreti i vazhdueshëm i punës sonë, është korrektësia, besueshmëria, teknologjia dhe cilësia e lartë e prodhimeve, mallrave dhe shërbimeve që ne ofrojmë.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Ciao Berto
Merr drejtimet

Contact

Ciao Berto
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Ciao Berto
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Ciao Berto
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar