Bliri Mob

Përshkrimi

Përshkrimi

Mobilieria Bliri Mob është kompani e cila u themelua në vitin 1992 , ajo me punën e saj vazhdoi zgjerimin duke filluar edhe me prodhim si një fabrikë tejet e sukseshme dhe me dizajne të veçanta në vendin tonë.
Tek mobileria Bliri Mob ju mund të gjeni:

 • Dhoma gjumi
 • Dhoma per femije
 • Garnitura
 • Garnitura Kendore
 • Garnitura Klasike
 • Garnitura Moderne
 • Interiere
 • Komoda
 • Kuzhina
 • Tavoline buke
 • Tavoline mesi
 • Librari, rafte te veçanta per libra

Mobilieria Bliri Mob bënë prodhimin e kuzhinave me dimenzione të ndryshme, garniturave, tavolinave, dhomave të gjumit, paradhomave dhe lloje të tjera të kësaj veprimtarie, të gjitha sipas porosisë, shijes dhe kërkesës tuaj.

Stafi profesional dhe mikpritës që ka kjo kompani ju mirëpret në çdo kohë duke plotësuar gjithnjë kërkesat dhe shijet tuaja.

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Bliri Mob
Merr drejtimet

Contact

Bliri Mob
 • By guida
 • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Bliri Mob
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Bliri Mob
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar