Binni

Përshkrimi

Përshkrimi

Binni është një ndër kompanitë e para të Kosovës në fushën e shërbimeve dhe prodhimeve të dyerve, dritareve dhe produkteve të tjera në fushën e mobilierisë.
Binni disponon me teknologjine më të mirë dhe efikase në tregun e Kosovës. Investimi në teknologji është ndër prioritetet e kompanisë , duke e konsideruar këtë komponent si shumë të rëndësishëm në plotesimin e shijeve dhe nevojave në zhvillim të konsumatorëve.

Cilesia e produkteve dhe dizajnet e tyre janë ndër më të mirat në rajon, janë lehtësisht të dallueshme nga produktet e tjera në tregun tonë dhe jashtezakonisht të përshtatshme në çmim dhe menyrë pagese.
Historia e Binni-t eshte nje histori suksesi dhe zhvillimi ne sherbim te te gjithe adhuruesve te ambienteve komode, realizimit te ideve kreative dhe sterhollimit te shijes!

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Binni
Merr drejtimet

Contact

Binni
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Binni
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Binni
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar