Amre Group

Përshkrimi

Përshkrimi

Dhjetë kilometra nga Prishtina, përgjatë autostradës për Shkup, selia e Ekspozita Amre që nga viti 2000, nga themeluesi dhe shpirti i Amre, z.Rrahim Spahiu në qytetin e Lipjanit – Kosovë.
Duke filluar nga e para dhe duke besuar në një projekt të madh, ka mbërritur të bëhet pikë e shitjes e referencës për Mobilie “Made në Itali” në tërë Kosovën. Dhoma dite, Divana, Shtretër,Dhoma Gjumi, Mobilje Zyre dhe Kuzhina: Amre është një realitet i jashtëzakonshëm gamë e të cilëve shtrihet nga moderne te klasike dhe të luksit.
Një ekspozite e vlerësuar në nivel lokal që ka fituar reputacion të madh edhe në Evropë, Amerikë dhe Azi, në sajë të furnizimeve për hotele të mëdha, vila presidenciale.

Dëshironi të dini sekretin e suksesit tonë?
Vetëm Mobilje me cilësi të lartë nga kompanitë më të mira në Itali dhe një ekspozite të shkëlqyer në shërbim të projektimit, të cilësisë dhe profesionalizmit, të njohur lehtësisht, për të plotësuar nevojat e ndryshme të secilit klient.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Amre Group
Merr drejtimet

Contact

Amre Group
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Amre Group
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Amre Group
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar