AlbaSoft

Përshkrimi

Përshkrimi

AlbaSoft është një kompani profesionale për dizajnim dhe zhvillim të ueb faqeve, Cloud hosting, optimizim për makinat e kërkimit, softuerë, etj. për kompanitë ose individët e interesuar për suksesin e tyre dhe nevojat e tyre në internet.
Me zyra në Kosovë dhe Shqipëri, ne ofrojmë një numër të madh të shërbimeve për të arritur audiencën tuaj të synuar dhe të ndajnë informacionin tuaj të vlefshme duke u fokusuar në mbajtjen e klientëve tuaj.

Ne ofrojmë cilësi të lartë të shërbimeve të ueb aplikacioneve nëpërmjet ekipit tonë, të motivuar, të kualifikuar profesionalisht të fokusuar në përmbushjen e pritjeve të klientëve çdo kohë.
Alba-Soft ofron shërbime profesionale të zhvillimit të aplikacioneve softuerike duke përdorur një varg të gjerë të teknologjive të programimit: .Net, C++, VB.
Shërbimet tona kryesore janë të klasifikuara si: Zhvillimi i solucioneve, Zhvillimi i ueb aplikacioneve, Zhvillimi i desktop aplikacioneve, Zhvillimi CMS-ve/portaleve, Zhvillimi aplikacioneve për pajisje mobile, Zhvillimi i bazave të të dhënave dhe Zhvillimi i shërbimeve.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

AlbaSoft
Merr drejtimet

Contact

AlbaSoft
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

AlbaSoft
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

AlbaSoft
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar