ALBA QERAMIKA

  • 12036410_1140060966024070_5850164843428612668_n
  • 12004941_1141874265842740_8208912103834598299_n
  • 11062776_1136321539731346_8525438913703873283_n
  • 11998900_1137457466284420_2983340757625710004_n
  • 11953231_1133227310040769_9180126447718262882_n
  • 11928723_1131747850188715_2538659149783544240_n
  • slid-11403280648

Përshkrimi

Përshkrimi

ALBA QERAMIKA është kompani lidere në Kosovë në sektorin e qeramikës.

U themelua nga Sejfullah Deçani në vitin 1993, në qytetin e Pejës, fillimisht me emrin DEVAL.
Veprimtaria kryesore ishte tregtia me pllaka të qeramikës.
Në vitin 1997 u shtua si veprimtari edhe prodhimi i vaskave dhe enëlarëseve prej mermeri.
Në vitin 2000, kompania riorganizohet dhe merr emrin e ri, të cilin e mban edhe sot – ALBA QERAMIKA.
Bashkëpunëtorët kryesorë janë prodhuesit më të njohur të pllakave të qeramikës dhe porcelanit nga Italia dhe Spanja, duke mbajtur pozitën e liderit me importimin e  produkteve nga Italia.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

ALBA QERAMIKA
Merr drejtimet

Contact

ALBA QERAMIKA
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

ALBA QERAMIKA
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

ALBA QERAMIKA
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar