Lesna

Përshkrimi

Përshkrimi

LESNA shpk është fabrika më e madhe në rajon për prodhimin e dyerve dhe dritareve e cila filloi aktivitetin e saj para 50 viteve dhe që nga atëherë brendi Lesna është brendi më i njohur dhe më i përdorur në industrinë e prodhimit të dyerve dhe dritareve.

Te arriturat me të medha të kompanisë janë:

Mbajtja e pozicionit strategjik në treg
Kontrata me ministrinë e arsimit për furnizim me prodhimet tona
Të kemi marrëveshje eksluzive me furnitorë me renome europiane

Kompania Lesna bën prodhimin e: Dyerve të hyrjes, dritareve dhe roletave!

Njëra ndër vlerat tona më të mëdha janë punonjësit e ndërmarrjes, të djemve dhe vajzave tona ku me aktivitetet e tyre kan bërë dhe bëjnë të mundur që ndërmarrja të mbajë pozicionin strategjik në treg. Në kuadër të rekrutëve kemi punonjës të arsimuar mirë si inxhinjer, ekonomist të shquar, njerëz të shkencës dhe mjeshtër me traditë që në masë të madhe ndikojnë në vleren e përgjithshme të ndërmarrjes tonë.
Dyert dhe Dritaret e drurit dhe dru/alumin nga LESNA prodhohen nga lënda e parë e cila vjen nga pyjet e certifikuara FSC nga furnizues të njohur. Ne e bëjmë sipërfaqen e drurit me një trajtim ekologjikisht miqësor. Së bashku me përdorimin e super qelqit me energji low-e, e ardhmja duket e ndritshme – nga prodhimi deri te përdoruesi i fundit për mjedisin tonë të përbashkët.Në filozofinë e saj të biznesit, Lesna udhëhiqet nga një ekuilibër i drejtë mes konkurrencës ekonomike dhe zhvillimit social.

Tregtia:
Dyert e brendshme Fortuna dhe Platin duken aq moderne dhe elegante saqë do të shëndrisin vendin ku ju jetoni.
Dyer të Brendshme – Fortuna & Platin
Dyer të Brendshme – Kontrast
Dyer të Brendshme – Rojal & Rojal S
Dyer të Brendshme – Rekord
Dyer të Brendshme – Domino
Dyer të Brendshme – Favorit
Dyer të Brendshme – Panorama
Dyer të Brendshme – Comet
Dyer të Brendshme – Flush
Dyer të Brendshme – CPL
Dyer të Brendshme – Dekor
Dyer të Brendshme – Stylish
Dritare Kulmi
Shkallë Tavani
Laminat dhe Parket dhe Dyer të garazheve.

Puna jonë varet shumë nga profesionalizimi dhe mjeshtëria në prodhim në mënyrë që produktet finale të kenë kualitetin dhe dukjen e përsosur. Në këtë rast, rëndësi të veçantë i kushtohet rekrutimit dhe avancimit të kuadrove brenda ndërrmarrjes në mënyrë të vazhdueshme.
Lesna për nga ndërtimi njihet për kompleksi rezidencial BLERTI, i cili ofron komplekse banimi me dizajn mahnitëse arkitektonike Sllovene ndërtuar sipas standardeve më të avancuara Europiane.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Lesna
Merr drejtimet

Contact

Lesna
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Lesna
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Lesna
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar