Hotel Dukagjini

Përshkrimi

Përshkrimi

Hotel Dukagjini, pjesë e Grupit Dukagjini, dhe një herë zë vendin e tij në zemër të qytetit të Pejës.

Një ikonë që në vitin 1956, Hotel Dukagjini është njohur gjithmonë si një nga Hotelet elitare në Kosovë. Hoteli ndërthurë mjaft mirë originalen më të rënë ndërkohe që ambientet e reja te brendshme rezatojne plot elegancë dhe hijeshi.  Hotel Dukagjini përfaqëson një artitekturë unike qe bie ne sy nga të tjeter duke u bërë në të njejtën kohë pikë referuese për banorët e qytetit të Pejeë dhe ata që vizitojne atë.

Te gjitha 67 dhomat dhe suitat janë fjala e fundit në stil, luks dhe teknologji me pamje mahnitese të qytetit të Pejës dhe Lumit të Bardhë. Të gjitha dhomat janë të pajisura me TV kabllor me pamje nga qyteti ose ne drejtim të malësive përreth nëpermjet ballkoneve qe disa prej tyre kanë. Pas një dite të gjatë, rehatia që dhomat dhe suitat plot hapësirë ofrojnë është pikërisht ajo qe ju nevojitet për tu qetësuar. Asnjë Hotel tjetër në Kosovë nuk ofron shumëllojshmëri kaq të gjerë gatimi sikurse ofron Hotel Dukagjini. Përfitoni nga varitetet e larmishme të ushqimit dhe pijeve nga menytë e përgatitura enkas për ju.

Hotel Dukagjini është vendtakimi më i preferuar dhe me i njohur në Pejë. Stafi ynë entuziast dhe Specialistet tanë të Eventeve do t’ju asistojnë në të gjitha nevojat e detajet e eventit tuaj duke bërë që ju të fokusoheni në atë që vërtete ka rëndesi për ju – të ftuarit tuaj.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Hotel Dukagjini
Merr drejtimet

Contact

Hotel Dukagjini
  • By guida
  • Email: elena.gjevukaj@balcanica.tv

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Hotel Dukagjini
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Hotel Dukagjini
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar