UBT

Përshkrimi

Përshkrimi

UBT vazhdon të mbetet një Institucion inovativ i arsimit të lartë në Kosovë dhe në rajon, i cili kombinon përparësitë e universiteteve të mirënjohura ndërkombëtare; ofron programe bashkëkohore studimi sipas standardeve cilësore ndërkombëtare; akademikë dhe ekspertë eminentë; partneritet me universitete dhe institucione të mirënjohura; mundësi për përvoja të jashtme (studime profesionale e praktika); infrastrukturë moderne, organizim dhe menaxhim modern të UBT (në pajtim me standardin ISO 9001); lidhje direkte me ekonominë; projekte hulumtuese akademike dhe ndërkombëtare; transferim të njohurive të teknologjisë së lartë; si dhe studentë e personel tejet të motivuar.

Të gjitha këto e bëjnë UBT-në Institucion të arsimit të së ardhmes së Kosovës dhe një institucion modern në Evropë.
Në muajt dhe vitet e ardhshme, UBT, në shumë mënyra, do të duket shumë më i avancuar se sot, duke i qëndruar besnik vizionit të tij “Top Education for Top Students” dhe “Succeed with Quality”.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

UBT
Merr drejtimet

Contact

UBT
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

UBT
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

UBT
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar