Hotel Victory

Përshkrimi

Përshkrimi

Hotel Victory tash e një dekadë kujdeset për shumë mysafirë të huaj e të vendit, zyrtarë qeveritarë dhe personalitete të cilët kënaqen me faktin se hoteli ynë, ndonëse është në qendër të qytetit, prapëseprapë është intim dhe i qetë, që garanton një gjumë të rehatshëm të natës dhe një mjedis të sigurt.
Hoteli është i dekoruar në mënyrë elegante me punime origjinale të artit,dysheme italiane prej graniti, bimë zbukuruese, kanape prej lëkure luksoze dhe orendi të cilësisë së lartë.
Stafi ynë profesional do t’u ofrojnë mysafirëve standardin më të lartë të shërbimeve dhe mbështetjes dhe do të kujdesen që ta bëjnë qëndrimin tuaj sa më të plotë..
Ndodhemi në skajin jugor të qytetit të Prishtinës, afër udhëkryqit që lidhë rrugët kryesore hyrëse dhe dalëse të qytetit. Lokacioni i tij i veçantë siguron se jeni dy minuta vozitjeje larg nga qendra e qytetit dhe se për disa sekonda mund të dilni në rrugët magjistrale që ju lidhin me të gjitha qytetet e Kosovës.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Hotel Victory
Merr drejtimet

Contact

Hotel Victory
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Hotel Victory
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Hotel Victory
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar